ROM 4

autunno

Solen skiner och luften börjar bli kylig här i Rom. Under den sena eftermiddagen är ljuset fantastiskt i Villa Borghese. På träden sitter löven kvar och i staden råder ett lugn. December är en vacker månad här i Rom. I början av månaden hade jag ett seminarium här på institutet för att berätta om mitt projekt. Projektet handlar om kontraster i  barockens arkitektur. Det finns verkligen hur mycket som helst att se och hur mycket som helst att läsa i detta ämne. Väldigt spännande.. Jag har särskilt intresserat mig för hur  arkitekterna under denna tid med hjälp av massa och tomrum skapar ett spel av  ljus och mörker.

teckning-quattrofontane

roma

Books

Exkursion till Siena och Florens med konstvetenskapliga kursen.

spazio_2

Exkursion till Blera.

RainbowNatt i Rom.

Exkursion till Civita di Bagnoregio.

villaborgese

%d bloggers like this: